Oldalak

2020. szeptember 8., kedd

M@.n@ te drága

Évekkel ezelőtt kaptam és nagyot csalódtam benne. Messze nem azt kaptam, mint amit ígértek, de ezt még ha valóban kézműves termék lett volna, el is fogadtam volna. De! Igen sajna ott volt a DE! Na mindegy ami volt, azon már rég túlléptem. A triple milled szappanon felbuzdulva tovább folytatom a nagyok tesztelését. Drogeri üzletben  már kapható ez a márka is. Többször megnéztem, szagolgattam, nagyon nem tudtam választani. Számomra az Ő általuk készített termékek illata nem vonzó.  De ugye, mint ahogy tudjuk ez totál szubjektív. És mivel én nem a natúr vonalat követem a saját szappanjaim esetében, ritkán találok orromnak megfelelő más által készített szappant. De aztán végül egy narancsos illóval készült szappan lett a kompromisszum. Csomagolása szép, elegáns. 

Összetevői: 

Az igazi meglepetés kicsomagolás után fogadott. Nem ismerem a nagyüzemi technológiát, de én ilyet még ingyen ajándékba sem! Nem, hogy pénzt kérjek érte!

Szerintem, mint első benyomás vállalhatatlan. Pakoltam, jobbra, majd arrébb, de aztán csak eljött a pillanat, hogy elkezdtem használni. Kb 2 napig volt ilyen a felülete, de azt tudnotok kell, hogy én durva szivaccsal nyúzom a szappanjaim és a bőröm is. Ölég vastag, bírja! :-D Nem tudom, hogy szivacsmentes használattal mennyi idő alatt kopott volna simára. Habzását tekintve nem volt rossz, bár nem túl vastag a habja, és az is össze esik, viszonylat hamar. Viszont nem hullott atomjaira! Vagy javult a préselési technológia ennyit, vagy tényleg sima CP eljárással készült. Szinte átlátszó, hajszál vékony állapotáig tudtam használni, mint ahogy sok esetben a sajátjaimat is. 8 nap alatt daráltam le (fogyott el), napi kétszeri használattal. Kicsit aprónak éreztem méretileg, de ugye ezt már a boltban kiválasztáskor is láttam, érzékeltem. Összességében most pozitívat tudnék róla írni, az én bőrömet nem szárította,  ha a csomagból kibontva nem ezzel a felülettel találkoztam volt. 





3 megjegyzés:

  1. Szia! Én a M@nn@ szappanokkal léptem be természetes mosakodószerek világába, de ma már nekem sem kellene. A saját szappanjaimat sokkal jobban szeretem.
    Amit érdemes kipróbálni, az a Borza manufaktúra szappan kínálata. Nemrég került a kezembe egy több éve a fiók mélyén hányódó (elköltöztünk :D) példány, és be kell látnom, van még hova fejlődnöm, hogy őket utolérjem.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Köszi a tippet, nem ismerem Őket, megnézem! :-)

    VálaszTörlés