Oldalak

2017. január 26., csütörtök

Body lotion tripla version

Jó ideje foglalkoztatott a testápoló készítése, egy igen egyszerű módon. Fogjuk az olajokat, zsírokat, tegyünk bele emulgeálót, majd a vízfázissal öntsük össze, és tádáám, már kész is. 
De ilyen leírásra eddig nem leltem, ahol csak ennyi lett volna az elkészítés módjának leírása. Sokkal bonyolultabban mutatták be.
Aztán elkezdtem kicsit foglalkozni ezzel a témával, nagyon sokat olvastam más bloggerek írásait, forgalmazok termékleírásait. És végül összeállt, hogy mit, mennyit és hogyan kéne beletenni. Tegnap úgy alakult, hogy elcsíptem a munkából annyi időt, amennyi a prototipus előállításához kellett. És nagyon jól sikerült. Barátnőmék családja a tesztelő, ők maximálisan elégedettek vele, mind illat, mind állag, és a bőrre való hatása miatt. Ezért ma készült más olajokkal, vajakkal de alapjaiban véve ugyanez az lotion, másik változata. Ez is tesztelés alatt van. És aztán felmerült még egy ötlet, hogy végre álmaim pasija is kenegethesse magát. 

Címke még nincs, csak pőrén a termékek. Elkészítésének módját itt mutatom: https://www.youtube.com/watch?v=SuIPXTSr2Gs&feature=youtu.be


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése