Oldalak

2019. július 13., szombat

Valami új, valami régi

Érkezett új ausztrál agyag, melyet nem tudtam nem kipróbálni. És valamelyik éjjel jött az ötlet, hogy van nékem nagyon szép csipke szalagom, mennyire szép is lenne együtt. Aztán napokon át vártam, - vártam, hogy legyen időm, és sikerüljön is. Receptjének összeállítása kicsit olyan volt, mint mikor az ember benéz a hűtőjébe, és kezdi előszedni az alapanyagokat, és ami van abból találja ki, hogy mit is főzzön? 
Fogadjátok szeretettel a receptet, és a werk fotókat is. 

Receptje:

Szeretem ezt a letisztult formát, és a pecsétem. Aki ismer, és már talán említettem is, sőt a fényképeken is jól követhető, hogy nem vagyok nagy pecsétes. Ezt is évekkel ezelőtt készítettem és azóta is ez az örök szerelem. 

Upgrade:
Most próbáltam ki, - már 4 hét eltelt -  igaz, hogy még csak egy vékony szeletet.  Bár a kalkulátor szerint ha figyelembe venném az Iodine, és INS értéket nem lenne kemény, de az. Viszont számomra nem elég buborékosan habos.  Krémes, meg kellemes, de nem az igazi. A vörösagyag nagyon enyhén engedi a színét, de semmi durva. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése