Oldalak

2019. október 5., szombat

Plútó a szinen


Ezt most olvastam, elhoztam Nektek!

"Plútó direktbe fordul – 2019. október 3.
Plútó már néhány napja áll az égen, az erőt gyűjti, hogy megforduljon és berobbantsa életünket, természetesen jó értelemben. Már amennyire neki erőt kell gyűjteni, mert ő az az energia, ami állandóan forog, pörög, mozgásban van. Ez az ő ereje, mindig kész arra hogy segítsen a radikális változások, sorsfordulatok meghozatalában. Csak rajtunk áll, hogyan használjuk ezt az erőt. Ő ugyanis a valódi, bennünk égő tűz. Ami felemel, kiemel, átalakít. De mint tudjuk a tűz rombolni is tud, ez akkor van, ha szabadjára engeded, nem figyelsz rá, nem táplálod, csak hagyod hogy megtalálja saját útját. Mert ő állandóan lobog, de neked kell irányítani, hogy abba az irányba segítsen amerre haladni akarsz.

Ez a belső tűz indul most útjára, lobban fel benned. Ez a tűz ráadásul földinél magasabb erőből táplálkozik, ezért is benne van meg mindaz, amivel kiléphetsz, minőségit változtathatsz életeden. Eljött hát az ideje (és valóban, mert Szaturnusszal együtt járja útját, aki az idő ura), hogy útjára indítsd ezt a tüzet, és olyan életet élj amit valóban szeretnél. Mivel a Nyilas csillagaiban történik mindez, ezzel egy új, hosszútávú jövő is útjára indul. És a te kezedben van a kulcsa, hogy ez milyen irányba indul.
Vagyis mostantól nálad az irányítás. Senki nem tud innentől beleszólni, te döntöd el milyen életed lesz, elkezded-e működtetni a születésedtől fogva hozott csodálatos erőket, és használod-e a hétköznapokban, vagy továbbra is keresed a kifogásokat, a könnyű utat. A Plútó ugyanis belső erő, belül ég, kívülről nem lobbantható fel, csak segítséget kaphatsz hogyan, de a munkát neked kell elvégezni. Ez az idő indul most útjára. És most már élesben. Újabb lépés a teljesség felé. Annyira csodálatos. Mindent megkapunk az égiektől, csak élnünk kell vele.
Tóth Gabriella Csillagtenger"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése