Oldalak

2023. április 18., kedd

Március idusa

 Tyű jó gyorsan a "végére írtam" magam! 

Tudom, hogy ez nem a politika helye, de csak pár mondat, mert engem nagyon megvisel. Már egy éve, hogy kitört a háború, és nem tisztem eldönteni, hogy miért alakult ki! De a szívem szakad bele, mikor látom, hogy komplett kisvárosok, falvak, otthonok lesznek a föld felszínével egyenlővé téve! Hogy emberek éheznek, és hogy semmit sem ér az élet! Nagyon remélem, hogy hamarosan valahogy vége lesz!

Bocsánat ezért a kitérőért! De ha olvastok, hát lehet kicsit ismertek, sőt sokan személyesen is találkoztunk már! Igyekszem mindig mosolyogni, segíteni, válaszolni, tanácsokat adni, vagy akár megoldásokon agyalni közösen! Alapvetően nagyon rosszul kezelem a konfliktusokat, hiszen a mérleg nyelve akkor jó, pont közében áll! 

Újdonságként tovább bővült gyertya illat családunk, 


és megérkezett a kozmetikai tégelyek legújabb tagja is! Már fekete színben elérhető az alumínium csavaros 10ml tégelyke! Nagyon cukker! :-D  

Sok újdonságot tervezünk még ebben az évben! Szárítom a kertünkben szedett virágokat, hogy később akár szappan, akár gyertya dekorálására jók legyenek. Igyekszem jönni, folyamatosan de már nem ígérhetek semmit,- mert a végén cikiben maradok! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése