Oldalak

2013. január 19., szombat

Herpesz ellen

A napokban tanultam boszorkány társaimtól, hogy mennyire hatásos szer a teafa olaj. Eddig is használtam háziszappanok illatosítására, magában, és más illóolajokkal keverve. Szeretem az illatát. Ha el kellene mesélnem, hogy milyen akkor talán a tiszta, kicsit mentolos, (az Öcsém szerint kínai cipő talp) talán orvosságra hasonlító. 
A teafaolaj a teafa leveleiből vízgőz-desztillációjával készült esszencia.A teafaolaj hasznos tulajdonságai és alkalmazhatósága
  • Általános fertőtlenítőszer, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is.
  • Gombás fertőzések (hüvelygombára, lábgombára, húgyúti fertőzések), fekélyek, gyulladások gyógyszere (szájfekély, fogínygyulladás, fogfájás).
  • Bőrbetegségekre, leégésre, pattanásokra, vágásokra, sebekre, rovarcsípésre, pikkelysömörre.
  • Légúti betegségek tüneteit enyhíti: asztma, hörghurut, megfázás, köhögés, fülfájás, torokfájás, mandula-, és gégegyulladás. Oldja a nyálkát, kihajtja a váladékokat.
  • Erősíti a szervezet ellenálló képességét, megnyugtat, erőt ad, segíti a logikus gondolkodást és a koncentrálóképességet.

Herpesz ellen: naponta 5x-6x vagy akár többször is ecseteléssel lehet megelőzni, hogy kialakuljon maga a herpesz, hólyag, attól kezdve, hogy elkezd bizseregni, kitörni készül.

És persze ezen felül még számos alkalmazási területe is van, de most csak erről szerettem volna írni, mesélni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése