Oldalak

2013. január 30., szerda

Szappantartó

Szóval többen is kérdeztétek, hogy én hol tartom a szappanom, és hogy-hogy nem ázik el?
Így! Ilyen egyszerűen:

Mint ahogy látszódik, elég sok szappant használok párhuzamosan. Az éppen aktuális kedvem szerint váltogatom, akár egy zuhanyozás alatt is. Mint ahogy eddig is meséltem nem adok ki szappant a kezeim közül, hogy ne próbálnám én is ki! Nagyon szeretem a fürdőszivacsokat. A szappanok is szeretik, jó vastag, tartalmas habbal hálálják meg a "törődést". Ráadásul tartóként is beváltak. Zuhanyzás után kicsavarom a szivacsot, és rárakom a szappant. Nem tapad bele, nem lesz felpuhult, trutyis a következő használatig. Tényleg csak tanácsolni tudom! Ne habozzatok,  ki - ki saját bőre, igénye szerint választhat puhább, dőrzsisebb változatot, ráadásul nem is nagy befektetés! Ráadásul így biztosítva van a takarító szivacs utánpótlás is, hiszen amikor már számomra nem elég durva a szivacs, szívbaj nélkül lecserélem, kap egy második esélyt, jó lesz még kádat, mosdót takarítani!

2 megjegyzés:

  1. Sőt! Utána mosógépben kimosva, kiszárítva és darabolva jó párnatöltelék. Bár nálam az utolsó állomás neki a wc majd a kuka :)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk ahogy végig gondoltam cirka 2 hónapot vannak használatban. Ugye először a fürdésnél, (mint fürdőszivacs, majd mint szappantartó) majd fürdőszoba takarításnál, utána még a macskaalom takarításánál és végállomásként a kuka. :-) De úgy gondolom, hogy 300,-Ft-ért bőségesen kiszolgálja az árát.

    VálaszTörlés