Oldalak

2016. október 30., vasárnap

Sun&Smile

Végre, végre megérkezett nekem Ő!

Mikor az alkotója feltette a saját oldalára, és olvastam róla, éreztem, hogy mi összetartozunk. Pontosabban nem éreztem, de titkon reméltem, és vártam.
Vártam, vártam. De semmi. Mindeközben eljött a szülinapom is, de semmi hír! Ahogy mondani szokták csend és hullaszag! :-D Másnap viszont találtam a postaládánkban egy értesítést ajánlott küldemény érkezéséről. És ott és akkor tudtam, hogy igen, igen mégiscsak összetartozunk, és mégiscsak jól gondoltam, reméltem, hogy nekem szánták! Izgatottan nyitottam ki a borítékot, hiszen ott volt, amire hónapok óta vágytam,- nem lehet csak nekiesni vadul. Meg akartam várni vele az éjszakát, hogy nyugiban ismerkedhessünk meg, de aztán a kíváncsiságom győzött, és előbb kibontottam. 
És már elsőre tudtam, hogy igen, mi jóban leszünk! Eddig elképzelni sem tudtam, hogy milyen illatot gondolna nekem illőnek a készítője, Sokat beszélgettünk, sokat mosolyogtunk, voltak közös illatok, melyek mindkettőnknek bejöttek, és voltak amik nem. Eleve az Ö orra, a tudása, az illatokhoz kapcsolódó élményei, emlékei lenyűgöznek. Ahogy egy-egy parfümjéről mesélni tud, hogy melyik illat mivel párosul, és érvényesül benne. No és aki eddig elolvasott, rájöhetett, hogy egy személyre szabott parfümöt kaptam születésnapomra Rituschkától, Ő egy feltörekvő, fiatal parfümtervező Csaj/Hölgy aki személyre szabottan készít megrendelőinek parfümöt.  
Az én illatom egy borostyán színű golyós üvegcsében érkezett. Nevéből ítélve egy nyárias, könnyed illatra számítottam,- ami részben be is jött. A nyár ott van, a mosoly ott van. de az orromban-agyamban hozzákapcsolódik az elegancia is. A beletett tubarózsa illat miatt, mélysége lett, és számomra inkább egy elegáns nyári illattá állt össze. Tengerpart, nyár, úszómedence, koktélok, fáklyák, és jól öltözött hölgyek, és urak partyja, ahol mindenki jól érzi magát! No számomra ilyen lett Rituschka Sun&Smile illata rám szabva! Szeretem, csak várom vele a nyarat! :-) és már most vágyom a következőre! :-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése