Oldalak

2018. március 30., péntek

Shea +

Újabb extra CP  szappant készítettem, s számolom a napokat, hogy mikor tudom kipróbálni. 

30% SF, tussah selyem, no illat, no szín! Annak ellenére, hogy csak szilárd vajak vannak benne, nem volt gyors reakciója. Igaz, hogy akik ismernek tudják, hogy szinte szobahőmérsékleten dolgozom össze a CP szppanjaim összetevőit, és ez a módszer, most sem hagyott cserben. Bár mintázva nincs, illatolaj sem okozhatott meglepetést.  Az organikus shea illata érződik ki, pont ez volt a célja. 2 naposan kemény, és bársonyos a tapintása. Fény felé tartva néhány glicerinfolyó dereng rajta, de az egyszerűsége elbűvölő. 

Csak egy gyors csoportkép, még nem jutottam el az igazi fényképének elkészítéséhez. Még tipródok a pecsételés, v. nem pecsételés probléma körön is. 

Update: Két hetes. kipróbáltam - szerelem! Az illata pont olyan, mint az organikus shea füstös, enyhén karcos  illata. Persze ez ugye csak annak jó hír, aki szereti azt az illatot. Kemény, krémes, lassan kopó! Picit lehetne buborékosabb a habbja, ezért  a következő öntésnél majd módosítok a recptjén. A bőröm puha, bársonyos tőle - szóval ismét bizonyított az organikus shea, nem véletlen az egyik kedvenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése